2010-07-17

Court check: Kolsnäs/Sunne TK, Värmland



Med släkt i området och sommardagar att spendera tid på så finns det alltid tid till lite tennis, sol och bad i alla ära men rastlösheten och tanken på en perfekt forehandträff drar oss för eller senare till en tennisbana. Ett stenkast utanför Sunne ligger Kolsnäs, en gigiantisk camping och vattenland(med sjukt stora vattenrutschkanor) ligger Kolsnäs Motionscenter, väldigt nära Frykens strand.



Det är enkelt och parkera och att hitta banorna är heller inget problem då dom syns från E45an precis efter Samfrändesmonumentet på höger sida om man kommer söderifrån. Banorna är av plexipave lagda 1999 och va i gott skick, någon spricka här och där som ett spår av hårda vintrar, kälsläpp och kanske en för hård bas under plexit.




Bänkar, dommarstolar, okklädningsrummen och annat är i väldigt bra skick och verkar underhållas bra. Banorna kan bokas genom motionscentret och kostar 80 kr per timme och det va aldrig problem att få tider enligt personalen. De flesta som spelar ringer någon timme innan och rullar upp bara, inga stående kontrakt eller liknande. Sunne TK kör ibland träningsläger för både barn och vuxna under vissa perioder så det kan va ide och kolla så det inte ligger när det skall spelas.

Klubben verkade inte ha några tränare tillgängliga för privata timmar eller sparring, har pratat med klubbledningen så vi får se om det kan bli spel trots allt om det finns någon hugad spelare.

Timkostnad: 80 Kr
Tidsbokning: 0565-162 40 eller www.sunnetk.se
Plats: Kolsnäs Camping vid E45, Sunne, Värmland

Inga kommentarer: