2008-03-13

Risiga skor, risig volley


Blev passerad fler gånger vid nät av Juan idag än antalet lattemorsor som hänger på Nytorget en lördagsförmiddag, inte kul. Gemensamt för passeringarna var en risig volley, attackslagen riktigt bra men kan fan inte avgöra, slutade alltför ofta (inte varje gång herregud) med en för enkel boll som Juan kunde konvertera på ett förnedrande sätt. Vår tränare, Guillermo, rättade en del saker kring mitt split-step som faktiskt är försent, ibland är man i luften när det är dags att röra sig. Stort fokus också på att dämpa riktigt hårda slag, börjar kännas helt ok.


Babolat göra otroligt bra skor men nu är mitt andra par slut på samma ställe igen, jag har uppenbarligen ett rörelsemönster som sliter på den delen av skon. Kanske kan man laga med plastic padding eller något...förslag? Nu när man snart är arbetslös kommer det finnas begränsat med kapacitet för nyinvesteringar i skor. Båda paren ser i princip nya ut förutom på detta enda lille ställe där jag nött igenom till strumpan.


Well well, dagens pass va riktigt bra, blev helt slut dessutom. Attack/volley träning och lite korrigeringar på den evigt svårt forehanden... va dagens tema. Hoppas man hinner med en timme till i veckan för att nöta vidare på den risiga volleyn.


Kram

1 kommentar:

Unknown sa...

Det som Peter inte verkar förstå är att Babolat dessutom gör de bästa spadarna. Ser fram emot ett guldsträngat Storm...