2008-10-14

A-Laget till serieledning


I skuggan av händelserna i Stockholm Open på kungliga tennishallen spelades på lördagen matchen som förde upp STK i serieledning i div 3B. 

Det var inte en helt odramatisk tillställning på rackethallen som den tillresta om än fåtaliga publik fick uppleva, Kristian öppnade genom att relativt enkelt vinna mot veteranen Buskqvist med 6-2, 6-2, Kristian spelade bra och det var egentligen aldrig någon större match. Peter hade sin första break-boll emot sig i årets serie i sin match mot Örebros Martin Öhrman, det måste ses som ett styrkebesked, Öhrman såg ut att reagera negativt i sitt spel när detta faktum påtalades för honom.

Den mest dramatiska matchen stod dock Micke Muttala för, det var premiär i inne-serien för Micke som senaste tiden tränat hårt inför uppgiften. Såg ut som det låste sig rejält för Muttala och han spelade stelt, mycket nervigt och lite styltigt, även om han vid tillfälle hämtade upp ett 4-1 underläge så måste dom här genomklappningarna arbetas bort, kanske några mentala träningspass vore på sin plats... Micke avslutade dock på en positiv not och vi skulle bli förvånade om vi inte får se en mer solid Micke framöver i serien. Micke vann många täta matcher under ute-serien så vi vet vad han kan.

Den avslutande dubbeln, kunde ha resulterat i en 2-2 match om Örebro kunde vinna den. Örebro började bäst, eller kanske skall man säga att Kristian började sämst och "missade allt"  i dom tre första game'n. Det var en kortvarig svacka och Kristian hittade sitt spel och man kunde relativt enkelt hålla Örebro korta och vann med 6-3, 6-1.

I brist på fotomaterial i arkivet ber vi om ursäkt för den dåliga kvaliteten på fotografiet på vår käre Micke Muttala.
Inga kommentarer: