2008-12-08

A-Laget klara för 2:an!


I helgen blev det klart. Spårvägen klarade inte att leverera under press och föll borta mot Örebro med klara 4-0. Spårvägen kom till spel med lite nya spelare som vi inte sett i serien så mycket tidigare och klarade inte av att hålla spänningen levande till sista omgången i Luciahelgen. Så efter ett antal år av "harvande" i 3:an är det äntligen dags för grabbarna att kliva upp ett steg närmare finrummen i Svensk serietennis.
Finns dock en hel del att fortfarande spela för, laget behöver 2008 att bli en s.k perfect season, chansen att sluta med ett 7-0 resultat i matcher måste absolut ses som oerhört viktigt. Likaså vill vi varken se att Ekeland förlorar sin första match på 4 år i serien eller att Peter misslyckas med bedriften att hålla sin serve....hela säsongen. Skulle vara smolk i bägaren om båda misslyckades med att hålla sina sviter levande.
Ryktena säger dock att vi på courtside inte heller denna gång får möjlighet att se Micke Muttala spela (red.anm. verkar undvika oss) då han utgår pga arbete. Linus sägs kliva in och spela istället så det lär bli bra underhållning även utan Mickes närvaro.

Med serien klar återstår segerbanketten, vilken går av stapeln på lördag på okänd krog (man vill undvika pressen) och bilden visar ett verktyg som kommer användas flitigt under kvällen.


Grattis till A-laget från alla oss på courtside!Inga kommentarer: