2009-03-17

Jag missar för mycket Tennis på TV.


Har insett att jag har alla kanalerna som visar en massa bra tennis. Såg en fantastisk match mellan Gasquet och Verdasco igår, Gasquet klappade igenom enligt invant mönster även om Verdasco spelade en bländande tennis. Gasquet bryter Verdasco i andra set, bara för att lägga 3 dubbelfel och en lam andra-serve för att förlora sitt eget servegame direkt efter. Inget snack om att han har talang och touch men han saknar viljan att kämpa eller något. Han är ju bara 22 så det finns väl tid att ruska liv i trupperna och komma tillbaka. Han går ju hyffsat långt i turneringarna men förlorar nästan varje tuff match när det börjar gälla.

Kollade sedan in hur Federer spelade bort Karlovic, måste säga att Karlovic är en svår motståndare, ger inte mycket gratis på sin egen serve om man säger. Federer plockade dock itur honom med ett tiebreak i första och genom att utnyttja det enda breaket i andra set. Imponerande Federer verkar i rätt bra form, skall bli väldigt intressant och se hur han håller ihop när turneringen tightas ihop.

Söderling borta direkt, svenska dubbelparen likaså. Söderling spelar tydligen någon Challenger för att få matchträning, tycker jag låter bra, vill se ett par titlar från Robin pinne innan sommaren. Vill så gärna ha en top 20 svensk som har chans i turneringarna.

Men, även om jag har alla kanalerna som visar bra tennis så är man ju inte hemma hela tiden när det spelas. Inser att jag inte har något bra sätt att spela in på. Den gamla VHS (eller Betamx för den delen...) apparaten som ligger på vinden funkar ju knappt och bilden blir rätt dålig, samma kvalitet som att kolla en Lavermatch typ. Kanske dags att kliva in i framtiden och köpa en digitalbox med hårddisk?
Kan man få en som ser ut som en Betamax video? Vore Cleant.

Inga kommentarer: