2009-04-05

"This is the first time I have ever seen this happen"


Federer flisar racket och kommentatorerna har aldrig sett något liknande. Inte jag heller. Måste ändå säga att han sänker den där spaden ganska cleant. Lite som man kan förvänta sig att han ska göra det. Distinkt med ett dödande slag. Smack! Sen går han vidare.



McEnroe har nu erbjudit sig att kliva in som coach för att Fedex ska komma till rätta med sina förluster mot Nadal. Dvs ingen "full time coach" utan mer som ett supplement eller någon form av anger management kanske.. well, han borde ju ha det i blodet om någon. Jag skulle inte ha något emot det. Sicket team! Kanske ska Borg kliva in och coacha Nadal då och så har vi århundradets tennisbeef(!). Vi pratar Star Wars här.

1 kommentar:

PG sa...

Ja det var härligt att se, "good to get it out of your system" hörde jag en kommentator säga, kan hålla med till 100% där. Tömde mitt system från jul och ett par månader framåt, nu har det varit i balans...en stund i alla fall.

hursomhelst, synd att Federer inte kan ta Miami, trodde han skulle nita dit Djokovic i två raka när han ändå lyckades ta 1a setet.