2009-07-14

Kommentarer inför Båstad



Vilken underbar start på Båstad, Vinci tuggar i sig Serra i öppningsomgången, en riktigt riktigt bra prestation. Vi kommer väl alla ihåg Vinci's oerhört tunga förluster i Davis Cup mot Israel där han slet som ett djur men där det ändå slutade med flisade rack. Vore grymt om han kunde gå någon omgång och plocka lite poäng, en hjältesaga på gång om han kan komma tillbaka på allvar på touren. Just nu ligger Vinci på 460 i rankingen så Serra är en riktigt bra skalp, nu möter han en ryss i andra omgång Dimitriev, ingen omöjlig uppgift.

Sånt magiskt startfält i år med Verdasco, Robin och Safin, gör ont att man inte kan närvara. Tror på en final mellan Robin och Verdasco, ser fram emot en match mellan Robin och Safin i andra omgången, vore stort och se.

Daniel Berta har fått ett wildcard också, möte Phau i första matchen, skall väl egentligen inte ha någon chans där. Men man vet ju aldrig, hemmaplan, publiken på egen sida, en franska öppna titel och åttondelsfinal i wimbledon i bagaget så kanske junioren kan utmana tysken. Dock är han väl med mest för att se och lära i alla ärlighet.

Inga kommentarer: