2009-08-17

Sliten Del Potro förlorar till Murray i Montreal, båda i behov av styleist


Halvvägs in i första set såg man att Del Potro inte skulle kunna ta Murray, han såg helt sjukt sliten ut och det fjuniga och fläckvisa skägget gjorde ju inte saken bättre. Första set blev också en dryg timme långt, ett set som Del Potro helt enkelt stal ifrån Murray. Murray hade gott om break chanser men Argentinaren spelade riktigt bra på dom viktiga poängerna och lurade till sig första. När det var dags för tiebreak i andra fanns det väl en chans att Murray skulle bli tight och passiv igen och låta Del Potro stjäla andra också, tre poäng ifrån men Murray skärpte till sig. Murray spelar lite annorlunda än den vanliga tour spelaren, det är inte bara hårda rallies från baslinjen, han varierar mera, rätt likt Federer när han är på det humöret. Tror Murray är jobbig att möta för spelare som Verdasco, Tsonga, etc som gillar att stå att smacka på baslinjen. Tredje set hade Del Potro inte en suck, han gick långa promenader mellan poängerna för att få vila, han plockade även in sjukvårdaren för lite behandling vid 6-5 i andra, såg inte ut som Murray gillade det.

Men är man världsspelare tvåa och femma i världen så skall man väl för $#*%@ kunna raka av sig sitt fjuniga skägg. Detta gäller både Murray och Del Potro, har dom inga styleister eller bara kompisar som kan berätta att världen tittar och du ser ut som du är en mopedåkande 17 åring. Kom igen. Enda ursäkten, och en rätt dålig, är om det är någon form av slutspelskägg, dvs ren vidskeplighet med stortorsk i första matchen om man har ens minsta planer att raka sig.
Del Potro skulle desutom se riktigt bra ut (enligt ett par av mina female friends dvs..) om han bara droppade det där fula pannbandet, det ärmlösa linnet och inte envisades med att ha shorts som redan efter 3 game visar hur svettiga hans privata delar blir.

Inga kommentarer: