2009-09-04

Söderling i 3:e på W.O, Djokovic enkelt vidare, Blake brottade ner Rochus

Robin fick spela 2,5 game. Granoller skadade sig i första gamet, vred till någon muskel i ryggen och det hela var över väldigt snabbt. Robin såg dock mycket mer fokuserad ut direkt i första game jämfört med i matchen mot Montanes. Lovar gott.


Djokovic vann enkelt igår och har egentligen inte blivit testat i årets upplaga av US Open, nu börjar det dock dra ihop sig. Känns som han kommer vara där när det är dags för kvartarna, skulle vilja se Del Potro mot Djokovic, och då måste Djokovic vara sugen och i form annars får han svårt. Men det är två spelare som gillar och smacka raka backhands, skulle vara kul och se lite hårda rallies mellan dom två.

Blake har väl kanske inte så många år kvar på touren, han hade sjukt mycket unforced mot Rochus igår, utan alla fel hade han totalt förstört Rochus men det verkar som han bara har en nivå. Han drar alltid till bollen stenhårt och marginalerna är inte så stora och han är inte lika skarp som tidigare och därav blir det en hel del unforced. Det var några fantatiska bollar som fick publiken att ge sig in i matchen i andra set, det märktes avv Blake höjde sig lite när publiken klev in bakom honom.


Inga kommentarer: