2009-10-01

Inför Malmen - STK


På söndag är det dags att bekänna färg för STK när man tar blå linjen in till stan för att möta TSK Malmen på tennistadion på Östermalm. Malmen har ett par riktigt vassa spelare som har skördat framgångar på Futures touren i år och det kommer bli en tuff match för våra hjältar. STK ligger dock inte på latsidan utan plockar fram ett ess i rockärmen, STK skakar ut Jörgen "Jätten" Gustavsosn ur en alldeles för tidig pensionering. Jörgen kommer kliva in och spela i vart fall en dubbel med Olle, skall bli riktigt kul och se vad Jörgen kan göra för skada. Han har ju tränat många talangfulla juniorer genom tiderna och är borde vara bra på att psyka ut dom.
Jag är dock optimist, en eller två bra spelare vinner inte ensam en hel match. Vi har två riktigt bra dubbelpar och plockar vi en eller till och med båda dubblarna så är det en öppen match. Mycket mycket högintressant kommer detta att bli.

I övrigt skall det vara samma lag som senast hemma när laget pucklade på Näsbypark med 4-2, Linus kanske litet frågetecken om han inte tillfrisknat ordentligt.

Matchen startar 12:00 på Tennistadion.


Här ser vi Jörgen och Peter träna på torsdagen.


Inga kommentarer: