2009-11-16

Grym Final i Paris


Alla vi som satt bänkade på söndagens Masters final i Paris fick verkligen se något underhållande. Novak var sjukt bra i första set och stormade fram med ett break direkt i andra, Mofils visade dock prov på ett stort hjärta och kom tillbaka och plockade andra. Novak vinner i tiebreak i tredje efter en match med en del helt sjukt underhållande bollar. Mofils är snabb som en vessla och spelade lite långsamt och ryckigt så Djokovic blev stundtals frustrerad.

Tycker matchen framför allt speglar hur en tennismatch kan växla i momentum mellan spelarna och hur nervositet påverkar även dom stora pojkarna. Väldigt underhållande och se.

Synd att Robin inte kunde hålla ihop och vinna mot Djokovic, ville gärna se honom i London. Det är ju så mycket poäng att spela om där, 200 poäng för varje vinst det tror jag hade satt Robin i en position som fast top 10 spelare. Nuj får han å andra sidan vila upp sig ordentligt och träna inför 2010. Personligen kommer jag försöka se varje match i Lodon nästa vecka, kommer bli en fantastisk vecka.


Inga kommentarer: