2009-11-07

Viktig omgång för STK i helgen


Helgen omgång i div 2 är mycket intressant, STK har etablerat sig i toppen och med rätt resultat i dom andra matcherna kan vi rycka till oss en ledning. Näsbypark som ligger två har en mycket svår match borta mot FaluTK, en förlust för Näsby där skulle spela STK rakt i händerna och öppna upp för ett slagläge för serieseger.

STK kommer inte ha Ekeland eller Wallebring med i matchen mot Mjölby på Söndag. Andra singeln kommer istället spelas av Christian Svensson och Olle kliver upp på 3e singeln. På fjärde får vi nu troligtvis se Micke Muttala.

Vad gäller dubblarna är det lite osäkert men troligt är att Olle och Jörgen Gustavsson spelar och att Peter spelar med Svensson, detta är dock inte bekräftat av Lagkapten Peter. Tror det kommer bli en 4-2 vinst för STK nere i Mjölby.


Även H-35 laget spelar i helgen, efter förra omgångens förlust så hoppas vi på seger, laget möter Domnarvets TK klockan 12 i Rackethallen i Ör. Vi kommer med all säkerhet få se Linus Strömblad på första singeln, hur laget ser ut i övrigt vet courtside inte i skrivande stund men vi kommer vara på plats.


Inga kommentarer: