2009-12-11

Inför STKs do-or-die



På lördag smäller det. STKs herrar har chansen att gå upp i division 1. Matchstart 16.00 mot Åkersberga. Det är endast vinst som gäller, dessutom måste det minst bli 5-1 till STK för att det skall gå vägen. Falu TK vann med 5-1 mot Mjällby och har således två matcher upp på hjältarna från Sundbyberg. 6-0 eller 5-1 seger behövs, något som STKs lagledare Peter Szchrezchinsky (bilden nedan) uttalat sig fåordigt kring under den gångna veckan. Courtside har sökt Peter vid ett flertal tillfällen men det är tydligt att laget tränat extra hårt under veckan och Peter har undvikit de flesta frågor. Träningarna har varit lite bergodalabana och spännda spelare rapporteras från hallen, det ser vi bara som positivt och som ett tecken att alla är taggade.


Peter har undanhållit den officiella laguppställningen men vi vågar gissa oss till att den kommer spetsas till inför matchen och om inget oförutsätt inträffar kommer vi se följande uppställning;

1:a Singel - Peter Szchrezchinsky
2:a Singel - Kristian Ekeland
3:e Singel - Patrik Wallebring
4:e Singel - Olle Lundberg.

1:a Dubbel - Peter/Kristian
2:a Dubbel - Patrik/Olle

Spontant känns det som att vi har dubblarna redan om paren står sig, har förtroende för Patrik och Olle, dom har spelat in sig med varandra nu och det skall inte vara några konstigheter. Tror sedan att prestige matcherna kommer vara 2a och 3e singlarna. Wallebring behöver vara i slagform och utan känningar och Kristian så där tänd så han ser förbannad ut hela tiden. Tror Olle kommer plocka ut sin motståndare med sitt smarta säkra spel, räknar hem den singeln kallt.
5-1 skall inte vara helt omöjligt samtidigt som jag tror det kommer tappas i alla fall en match. Viktigt med en bra öppning och som vi brukar säga -"Motivation väger tyngre än klass".
Det kommer smälla ordentligt i varje match och det kommer bli ett nöje för publiken som tar sig ner till Rackethallen.

Åkersberga kommer enligt uppgift med bästa möjliga lag och deras placering som trea i tabellen gör dom till en farlig motståndare. Förlorar STK tar Åkersberga över andra platsen... Åkesberga har ett mycket bra lag och har presterat bra mot alla motståndare och tagit matcher i alla möten. Dom har Patrik Evers på första singeln och han har ett bra facit mot lagen i serien och Offendahl på andra singeln även han på plusstatistik, skall bli intressant och se hur dom passar vårt par. Har vi tur kommer vi få se Micke Jäderberg i vart fall i en dubbel, Micke är ju lite lokalkändis hallen i och med sin position i tennispoolen. Skall bli intressant och se honom i en dubbel mot Patrik och Olle. Skulle va en magisk eftermiddage och se Micke mot Olle...

Vi ses i hallen klockan 16:00!



Inga kommentarer: