2010-02-25

2 män och en hatt



Ett till en början harmlöst meningsutbyte mellan två personer här på courtside har den senaste tiden tagit en ny dramatisk vändning. Men för att förstå bakgrunden till det här måste vi gå tillbaka till den 21 februari 2010. Andreas Agdestein är vi den här tiden pappaledig och har sedan i januari börjat spela i STKs gruppspel ute i rackethallen i Ör, han är nöjd med att få möljighet till matchträning. Desstuom har dett gått bra, han har segrat i sina gruppper utan en enda förlust och snabbat avancerat i seriesystemet. Efter att ha vunnit grupp 4 på en och samma dag startar ett meningsutbyte mellan Andreas och Rafael Gonzalez som kommer att utvecklas tillden situation dem två nu befinner sig i.

Det hela börjar med en gratulation från Rafael som "tar av hatten" för Andreas prestation, Andreas drar det hela lite längre i sin kommentar tillbaka. Det är just den här kommentaren som gör att dem båda två tar det ödestigra steget in i något som kommer skaka om deras liv i grundvalarna.
Andreas skriver att Rafael borde låta hatten vara av "hela vägen upp i ettan". Denna arroganta kommentar får Rafael att se svart, men repliken låter vänta på sig ett helt dygn. Vad som händer under detta dygn är en helt annan historia, det resulterar dock i ett inlägg på courtside klockan 10.34 den 25e februari 2010. Vi hör Rafael Gonzalez;

"-kommer du upp i ettan skall jag...äta upp min hatt"

Källor nära Andreas avslöjar kort efter att Andreas känner sig hetsad av Rafael men att han "plockat upp handsken".

Vi är ni tillbaka i nutid och det verkar som det sista ordet är långtifrån sagt. Vi har också inne KM i kalendern om en dryg månad, är det så att Andreas bidar sin tid och ruvar på en hämd som kommer kulminera på tennisbanan? Kommer Rafael att vänta på att Andreas gör sitt drag eller kommer han att slå till först? Hursomhelst har vi en utmaning av kosmiska proportioner att se fram emot under våren. Courtside kommer följa utvecklingen väldigt nära.

3 kommentarer:

Andreas sa...

Det är så här kändismedia vinklar nyheter :)

Anonym sa...

Äntligen någon som skriver rättvist!!!!!
Bra Raffe, Ta även en sko till förrätt om han kommer upp till ettan!!!!!!

Fin Journalistik.

Oraklet

RaffeGonzalez sa...

Söndagskaffet i vrångstrupen...och jag som gillade den här bloggen...men det är väl så att allt som är skrivet är sant...

Jag kommer nu att lägga ned min satsning på Veteran-SM och andra internationella turneringar och helt enkelt ändra fokus mot de interna turneringarna i STK. It´s on!