2010-02-07

Ja men va fan

Laddade med ett träningspass söndag morgon för match i grupp 5b på kvällen. Andra omgången. Skulle kliva in på ett par nya skor i shopen, nya lindor på förstaspaden, nya strumpor etc. Man var sugen. Vad händer? Jo matchen blir inställd. Får samtalet när jag står på perrongen och väntar på tåget ut. Sex samtal senare var av ett till Dubai vänder jag hemåt. Ingen kunde komma in på så kort varsel för att sparras lite på den överblivna timmen. Källor i en av de högre grupperna menade att sådana här saker inträffar oftare i de lägre grupperna än de högre. Can't wait. Det går inflation i mitt emotionella kapital. Jag behöver avkastning på min investering.


För övrigt. Var inne på shopen i SALK. Ville prata lite och se vad de hade. Jag och min partner snackade skor, lindor, rack och väskor. Det fanns möjlighet att sälja med andra ord. Personalen i shopen stod och blängde på oss och man kände sig grymt ovälkommen. Riktiga muppar där. Extremt dåligt disponerad shop dessutom. Tacka vet jag Racketspecialisten. Behöver jag säga att jag inte handlade något och att jag inte kommer göra det framöver heller.

2 kommentarer:

PG sa...

Tålamod. en match i taget.

RaffeGonzalez sa...

Nr sju du kan ringa när du behöver spela är undertecknad. 0735-191500.
Jag vet EXAKT vem som stod i SALK-shopen. Fet snubbe i 40-45 års åldern med en ful beige frisyr, eller hur?!? Tror inte han säljer på provisionsbasis - helt värdelös:-)