2010-05-25

Gasquet tog slut mot Murray



Ledning två set mot noll mot Murray, direkt från en titel i Nice och en titeln i Bordeauxs Challenger, fick inte till ändring av schemat i Franska då tog Richards ånga slut. Torsk i fem mot Murray helt enkelt. Murray skall skatta sig lycklig att det inte var en annan topp spelare eller en vilad Gasquet han mötte, då hade skotten fått åka hem direkt. Gasquet spelade en underbart vacker tennis, hans backhand rev sönder Murray gång på gång när den kom elakare och elakare vinklad. Murray fick nu spela upp sig över matchen och självförtroendet en sådan här seger ger kanske helt enkelt gör att han kommer i form och levererar i Paris. Men han hade lätt kunnat åka ur om fransmannen bara hade haft lite mer och ge, iofs är väl inte Richard känd för att vara den med mest ork på touren vad jag förstår. Men han spelar en vacker tennis och det gillar vi.

I övrigt inga skandaler i första omgången, kanske att Gulbis åker ur men det vet jag inte om det är så stort. Djokovic tappade ett set, rätt vanligt med han i början tycker jag. All in all en härlig första omgång i Franska!


P.s Gasquet har många talanger som vi kan se på bilden. Hoppas verkligen han klättrar tillbaka till toppen, tycker han är kul att se på.

Inga kommentarer: