2010-05-30

Tidig repris på fjolårsfinalen


Söderling har verkligen sett stabil ut under de fyra första rundorna i årets Franska Öppna. På samma sätt har Federer tagit ner sina motståndare om än med ett par fler setförluster än Robin. Det blir alltså en tidig repris på fjolårets final mellan K-fed och Söderling. Redan i kvarten. Oavsett vinst eller förlust och oavsett vem som tar den tror jag det blir en tuff match.

Om fedex ska ta det måste han plocka upp en del tricks ur lådan för att bryta bombardemanget från baslinjen. Å andra sidan, om Robin ska ta hem matchen måste han hålla sig till sin game plan som han gjort upp till nu. Det vill säga korsa aldrig baslinjen. Stick tou your guns, son! Börjar han smyga på nät som vi såg ett par gånger mot Cilic med variernade resultat kommer det inte att hålla.

På tisdag smäller det (om vädret håller).

För övrigt 1: STK borde arrangera någon form av samkväm kring Robins matcher. Alltid trevligt att titta tillsammans med andra tyckare. Kanske ett "paket"? Tennistimmet + middag + folkbira + Robin mot Federer. Anyone?

För övrigt 2: Fan vad trött Murray är! Kom till fjärde omgången genom att tråka ut sina motståndare.

1 kommentar:

Andreas sa...

Så läste man på lite och insåg att K-fed inte tappat något set på vägen upp... Trodde annorlunda. Det blir svårt i vilket fall som helst :)