2008-11-21

Dags att kliva fram.


I helgen är det dags för grabbarna att avgöra serien i det dubbelmöte som går av stapeln lördag och söndag i Rackethallen. Lördag gästar TK SAAB som ligger i botten på tabellen och utan en grav underskattning skall det inte vara några problem att stänga ner SAAB lite snabbt. På söndagen väntar Lidingö, en tuffare uppgift helt klart och  samtidigt matchen som avgör om det blir division 2 nästa år eller inte. Två vinster är vad vi förväntar oss av helgen och en ren seriefinal mot Spårvägen på Lucia, vi måste förvänta oss att Spårvägen inte begår några misstag i sitt arbete utan levererar för en rent avgörande match den 13e December. 

Från träningarna senaste tiden har det varit blandade signaler, Peter har varit i en svacka sedan senaste matchen och Micke har straffat honom sedan dess. Peter brukar dock höja sig när det är dags för allvar och vi på courtside blir förvånade om ryktena att Peter inte skall spela alla matcher i helgen skulle ha sanningshalt.
Courtside fick några minuter med Kristian (Krister sa Peter?) när han var och strängade upp sina vapen i onsdags.  Även om minnena från genomklappningar i sista omgången från tidigare år finns i bakhuvudet så är det som Kristian säger "-Vi skall spelmässigt upp en division, så är det väl, vi måste bara hålla ihop ända fram". Det hoppas ni med.

Under helgen ser det ut som laget kommer lufta de flesta spelarna så vi kan räkna med att se Micke spela och även i vart fall Linus och Olle i tillägg till Peter och Kristian.

Väl mött lördag och söndag, klockan 12 båda dagarna.
 

Inga kommentarer: