2009-06-22

"Nadal den värdelöse?"


Är han slut nu? Han kommer inte tillbaka? Nu tappar han 1:a rankingen? Med kvällstidningsretorik kan man skriva det mesta, ett påstående är ett påstående med hjälp av vår vän frågetecknet.
Tror spelstilen nu kommer ikapp spanjoren och skadorna kommer följa varandra tills dess att han lägger av runt 25-26 pga slitna och opererade knän. Hur många känner vi som har fixat sina knän och kommit tillbaka? Den listan känns oerhört kort. Jag kan ha fel, det blir hursomhelst intressant att följa utvecklingen. Kostar att ligga på topp, speciellt över tid, krävs mer än bara rå kraft och oerhörda ticks.

3 kommentarer:

Jojje sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jojje sa...

Känns lite onyanserat. Med den enda på touren som inte unnar Federer att vinna (alla andra verkar mest glada när det förlorar mot Fed: "Han är ju den bästa genom tiderna bl.a, bl.a") så blir det lätt tråkigt. Vem ska utmana Fed på riktigt när Nadal är borta? Styrka och ticks... vet inte om jag håller med om att det är det enda den högst rankade spelaren i världen har i sin verktygslåda...

PG sa...

Vi har aldrig sagt att vi skall vara objektiva och nyanserade, det är känslor det handlar om. Jag har svårt att gilla Nadal, han spelar en tennis som jag inte gillar. Han träffade bollen bästa i världen förra året, inga konstigheter. Vad gäller utmanare till Federer så ser jag hellre Murray, Djoko, Del Potro och gänget som spelar estetiskt tilltalande. Men vi får se...:-)