2009-10-22

Intressant ny finne i SO



Såg 549e rankade Kontinen ta stryk av 140 rankadeBerrer med 5-7, 6-7 (6) under tisdagens spel. Den unge 19 årige finnen spelar en mycket underhållande tennis och hade en underbar touch vid nätet och en enhandsbackhand med ett fruktansvärt tryck i. Det som dock lyste igenom var orutinen och förmågan att bli nervös när det gäller, hade chanser och vinna både första och andra set men får enorm gummiarm. I andra set har han 6-3 i tiebreak och egen serve men lyckas ändå blir nervös och tappa setet och matchen. Skall dock följa den unge finnen lite framöver och se hur det går för honom, det va riktigt kul och se honom och roligt och bli överraskad att det inte bara kommer fram stöpta spelare.

Pim-Pim är i kvarten i skrivande stund efter att ha mosat Monaco som helt enkelt inte hann med och Pim-Pim slog i princip igenom den stackars Monaco bitvis. Monaco tog det hela som en riktig tennisspelare och smackade sitt rack i backen ordentligt vid ett par tillfällen. Pim-Pim får nu möta brassen Belucci, vinner han inte den matchen borde han lägga av på riktigt den här gången. Brassen har vunnit typ 3 matcher på hard court i hela karriären och har kämpat sig vidare mot dåliga spelare tycker jag.

Robin enkelt vidare till andra omgången, hans 2a omgång börjar nu och ca en timme och skall inte vara några problem heller.

Synd att Haas dragit sig ur, har åkt på influensan och det betyder att Nieminen är vidare autoamtiskt, synd jag hade velat se Haas mot slutet på veckan.

Courtside tippar:

Semis:
Robin - Baghdatis
PimPim - Nieminen

Final
Baghdatis - PimPim




Här har vi en nervös sekvens i slutet på första set;


Inga kommentarer: