2009-10-01

STK stabila i premiären


A-laget visade inga större nerver (!) i första omgången i Div 2 Mellan när man hemma besegrar Näsbypark med 4-2. Matchen inleddes med de båda dubblarna där Peter/Wallebring och Olle/Ekeland enkelt vinner båda dubblarna i raka set.
Peter plockar sedan ner sin tio år yngre kille utan större problem, Peter serveade godkänt och hade bra utdelining på sin aggressiva flata backhand. Wallebring borde nog ha vunnit sin singel i två raka men gick in i väggen och kunde stappla in som segrare i super-tiebreak. Kan det va varit halvtimme med bollmaskinen på förmiddagen som tagit en del av Patriks ork??
Linus, mannen som alrig viker ner sig, kom till spel trots att han va sjuk, tappade första set i tiebreak och såg ut som ett vitt lakan när lagledare Peter kastade in handukeni Linus ställe. Hade Linus vunnit första hade vi nog fått se ett avgörande i super-tiebreak men Linus skulle i ärlighetens namn inte varit på banan i det skick han va i. Vi uppskattar dock fightning spiriten och lagandan.
Mutalla i fjärde singeln fick enligt egen utsago blackout och har svårt att komma ihåg större delar av matchen, dock kände han i början att det skulle bli en enkel match. Jörgen klev in och försökte coacha ur Micke ur vinkelvolten men det gick inte, Mutalla fick till och med en bagel av sin gode motståndare. Nya tag bara!


Följ A-laget i div 2 mellan genom att lägga till den här länken i dina bookmarks.

Inga kommentarer: