2009-10-15

Överraskningar och bra matcher i Shanghai.



Verdasco borta mot Ljubicic. Del Potro kastar in handuken mot Melzer, Roddick skadad mot Wawrinka och Nadal nära att förlora mo Blake. Sett fantastisk tennis den här veckan i Shanghai med mycket överraskningar, nu är det 10 m inuter kvar tills Robin skall upp emot Tsonga. Vilken match det kommer bli!

Det som står ut hittils den här veckan är dock Blakes forehand, han är i slag och har en sjuk utväxling i sin forehand. Det är inte lätt att slå förbi Nadal men han gjorde det oerhört många gånger. Synd bara att hans unforced är så många att han tappar matchen mot Nadal, över 30 unforced mot Nadals 9 typ. Men det var stundtals fantastisk tennis, Blake har segnat upp som en liten favorit i min bok. Alla som får Nadal och se ut som en junior fårplus i min bok :-)

Sen måste jag säga att Melzer spelade stor tennis mot Del Potro, nu bröt Del Potro pga av vristskada efter att ha förlorat det första tighta setet, Melzer vann det dock på eget spel. Bra serve och slog alla slag utan rädsla, inte illa för en spelare som har haft mest framgångar i dubbel. Sjukt kul och se, kvaliteten på spelet i Shanghai har varit riktigt bra.

Inga kommentarer: