2009-10-29

Vi summerar SOVad skall man säga, Courtside fick rätt vad gäller ena finalparten och vinnaren, dock går inte besvikelsen att dölja va gäller de svenska instatserna. Robin kliver ur skadad, rätt säkert hade han vunnit om inte det hänt Bagdhatis hade inte kunnat stå emot Robin. Vinci åker ur alldeles för lätt och hade ingen vinnande attityd eller spel, Pim-Pim är upp och ner spelar strålande vissa matcher och sedan oerhört illa andra. Pim-Pim plockade i alla fall ett gäng platser och skall köra igång ordentligt till våren, likaså Vinci. Vore ju trevligt med tre svenskar i top hundra vid det här laget nästa år. Men båda måste bli jämnare och höja sin lägstanivå som det så klyschigt heter...

Rochus måste ju nämnas, spelade oerhört bra och måste legat precis på sin högstanivå i princip hela turneringen, kul och se en sådan liten kämpe. Han räckte dock inte till i finalen och tror vi kan räkna med att Badghdatis kommer kliva upp i top-30 till våren om han får vara frisk. Gillar Cyprioten, han är alltid en glad typ och spelar en underhållande tennis.

Med Robin borta försvann dock glansen på SO, håller med att han kanske höll turneringen under armarna så det överlever med status i behåll. Nu är det väl klart att nästa år kommer turneringen att spelas på tidig vår istället, i slutet feb/mar. Tror det är bättre och vi får en bättre möjlighet attt få lite namn till Stockholm.

Med Stockholm Open klar fokuserar vi vår lokala rapportering på STKs framfart i tenniserierna. Kommer bli gallanta tennistider.


Inga kommentarer: