2009-11-06

Rapport från Landskamp på Gran Canaria


Vår egen finskättlade Micke Muttala spelade idag en match mot en landsman på Gran Canaria. Courtsides speciellt utsända Jörgen Gustavsson rapporterar att Muttala spelade mycket bra mot en motståndare som har goda meriter i ryggsäcken. Finnen som är 23 år har varit rankad runt 600 i dubbel och har en finalplats Tammerfors på Challenger Touren som bästa merit. Jörgen rapporterade att det redan på inbollningen syndes en farlig forehand och en stadig backhand.

Då Muttala spelade på en nivå som vi bara är vana och se honom ha på träningar rapporterar Gustavsson att matchen var full av bra och långa slagserier då båda spelarna krigade hårt.

Matchen spelades i bäst om ett set och Muttala faller med 6-1 men rapporteras ha presterat ett spel som skulle räcka väldigt väldigt långt i serien. Muttala hade gamebollar i två game och 6-3 var ingen omöjlighet. Kan vi ta med oss det här hem, säger Jörgen, så bådar det gott för STK i serierna framöver. Kanske får vi äntligen se Muttala leverera i serien när han tagit steget och släppa fram sitt rätta spel.

Begivenheten drog et 50-tal åskådare som alla var nöjda med underhållningen som efterföljdes av förbrödrande middag med tillhörande ädla drycker.

1 kommentar:

Anonym sa...

1-6????????????????????


1-6.......

Schajssse, aja, bara seger räknas på söndag...........