2009-11-26

Robin visade världsklass mot Djokovic


Så var det klart. Robin till semi-final i masters, så härligt. Han får till och med den formstarkaste spelaren på touren just nu och tanka ur i 3e set. Robin vinner båda sina matcher i raka set och visar att han kan leka med dom stora pojkarna på alla sett. Vi fick se grymma returer, sköna volleys och långa rallies, vid en punkt 38 gånger över nät.

Djokovic spelar inte dåligt mot Robin men det räcker helt enkelt inte, va nervös hela matchen, speciellt när Robin tappade 3 setbollar i första set. Tänkte att han skulle lacka ur och tappa setet, men härligt och bli positivt överraskad igen.

Nu har vårt svenska hopp bankat bpde världstvåan och världstrean, med den form Robin är i nu och den halvform som Roger är i så tycker jag att Robin har sin bästa chans om dom springer på varandra i London. Federer brukar ju höja sig vartefter turneringarna lider, och matchen idag mot Del Potro blir en måttstock, Del Potro är ju en spelare som Federer har fått stryk av i en Grand Slam final i år. Borde va motivation nog för FedEx och plocka fram sitt bästa.


Inga kommentarer: