2009-11-11

STK kryssar olyckligt i Mjölby
STK nådde inte ändå fram i söndagens match mot Mjölby, vi kom till start med ett sargat mannskap där både Svensson och Olle slet med feber och influensasymptom. Det är klart att sådant kommer återspegla sig i resultaten. Ändå så kändes det som seger inte va helt uteslutet och skall man betvinga Falu om förstaplatsen så va seger ett viktigt steg.

Laget:
Peter
Svensson
Olle
Muttala

Peter/Svensson
Muttala/Olle


Peter visade vägen genom att köra över veteranen Tomas Forsberg med 2-6, 1-6, inga konstigheter.

Svensson gör en stor insats tar andra singeln trots att han mår väldigt dåligt.

Sen tillfogas STK två svåra förluster i 3e och 4e singeln, Olle har helt enkelt inte ork att hålla nivå med sin feber utan faller i två raka efter att han jobbat imponerande för att försöka vinna första set.

Micke Muttala tappar även han sin singel efter en rafflande match. Micke tappar första set relativt snabbt men plockar i början av andra set fram ett stor spel. Rapporteras att det är det bästa man sett Micke prestera på väldigt länge. Spelar precis som han vill och plockar hem 2a set i tiebreak. Alla vet att 3setare som går till tiebreak i andra vinns överlägset ofta av den som vinner just 2a sets tiebreaket. Ser också så ut i supertiebreaket där micke har först 4-8 samt sedan en matchboll innan han faller tungt med 11-9.

2-2 när dubblarna skall igång och här tar lagen varsinn seger, Peter och Svensson rullade hem sin dubbel relativt lätt. Olle och Muttala kan sedan inte hålla emot i sin dubbel utan tappar första set i tiebreak och sen är det utför och det blir två raka till Mjölisarna.


Lagkapten Peter söktes för en kommentar men var väldigt korthuggen i sina kommentarer och det får tolkas som att resultatet inte var till full belåtenhet.
3-3 och ytterligare en oavgjord till STK, fortfarande obesegrade men vi behöver nästan vinna återstående två samt hoppas att Falu tappar poäng samtidigt. Annars blir det troliga att vi hamnar på samma poäng och det vill vi inte.


Inga kommentarer: