2009-11-10

Summering av Courtside Cup




Helgen som gick spelades Courtside Cup för första gången. Lördagen den 7 november var full av tennis. Från förmiddag till sen eftermiddag spelades tennis på Sundebybergs rackethall för att sedan rulla vidare med segerbankett på Texas Longhorn nere på Söder.

Dagen började med ett lättare träningspass. Alla utom Samer som redan var full av självförtroende var med och slipade på de sista detaljerna. Efter ett kort lunchpass drog sedan dubbeln igång. Från start var det ord och inga visor. Team Kasskawo/Agdestein dominerade Gustavsson/Konstantinidis genom att ta hem första set med 6-0. I andra set började Kasskawo/Agdestein darra en aning i Gustavssons serve och tappade ett par game. Inte värre än att slutsiffrorna till sist skrevs till 6-0, 6-2. Två friska poäng till Kasskawo/Agdestein.

Ut is ingel gick sedan Kasskawo mot Gustavsson och även om det drog i väg i det första set (6-1 till Kasskawo) blev andra set desto tätare. Båda följdes åt med ett break var. Vid ställningen 6-5 till kAsskawo lyckades dock inte Gustavsson hålla i och tappade matchen med 6-1, 7-5. Tätt och spännande. Ett nytt poäng till Kasskawo/Agdestein.

I den andra och sista, verkningslösa, singeln mellan Konstantinidis och Agdestein gick spelet förvisso lite snabbare än i föregående match. Set-siffrorna skrevs till slut 6-0, 6-2 till Agdestein. Matchen i sig var dock inget att hurra över då båda spelarna bytte dubbelfel med varnadra mest hela tiden. Agdestein drog det långa strået.

Totalt 4-0 till team Kasskawo/Agdestein. Första guldet utdelat precis som silvret till Gustavsson/Konstantinidis. Vandringplacken är nu på gravering och förhoppningsvis finns den att skåda i receptionen under kommande vecka. Fråga Birsel och han visar!

Turnering med segerbankett i korthet & bilder.


Förberedelser. Tck till Telenor för 100 procentig sponsorinsats!


Team Gustavsson/Konstantinidis


Team Kasskawo/Agdestein


Vinnarna!


Kvällen gick enligt följande. Peter med första flaskan champagne, Texas Longhorn, Urban Deli, Pet Sounds med tillhörande Flat liners, Peter med en sista flaska champagne (bilden). Tyvärr ingen Samer.

Vänsterjustera


3 kommentarer:

PG sa...

gallant summering. Synd att man inte kan få se några av Samers och mina långrallies på film....

Alla shots va din ide Andreas :-)

Unknown sa...

man är ju en sucker för shots.. vad kan jag säga..

PG sa...

du va väldigt lättsåld på den som hette Flat-liner...