2010-01-25

Omgång 3 och 4 - grupp 6b


Efter de sista två omgångarna i grupp 6b kan jag glädjande konstatera att undertecknad Andreas har tagit hem gruppsegern. Detta trots att den allra sista matchen mellan Kjellström och Weigel inte spelas förrän ikväll. Det bli alltså en match om andra och tredje plats i gruppen som det handlar om allt medan Nidwalana lämnat w.o. till samtliga sina matcher. Det ser ut så här i en uppställning:

Agdestein - 12p
Kjellström - 4p (just nu)
Weigel - 4p (just nu)
Nidwalana - 0p

Redan i fredags var det dags för mötet mellan Agdestein - Weigel. Mötet slutat 6-1, 7-0 och det var väl aldrig fråga om något annat här. Weigel hade en hård serve men den gick in allt för sällan. Det vapen som försöktes mest med förutom en och annan fore hand. För egen del tog jag det säkra före det osäkra och försökte driva Weigel side to side till det blev vunnen poäng. I praktiken rätt men diverse gummiarmar i premiärmatchen ville annorlunda.

Matchen mot Kjellström slutat 6-1 och 4-2, något onödigt skulle de som tittade kanske påstå. Tempot i matchen var så sakta att man var tvungen att dra på sig överdragströjan mellan Kjellströms första och andra serve. Efter vissa problem med eget självförtroende och kalla leder gick det till slut vägen dock och en klar 12-poängare var säkrad i gruppen. Nu ser vi fram emot grupp 5 inför kommande söndag. Härliga tennistider. Uppdateras vid nästa match.

2 kommentarer:

PG sa...

Låt mig vara den första som gratulerar. Som närvarande under den sista matchen måste jag säga att det var en intressant tennis som spelades, speciellt från Kjellström. Han hade en magisk forehand som ofta spelades från bakom kroppen typ.

Andreas sa...

Ja fy fan. Då var det över. Mot nya grupper!