2010-04-10

Tungt i inledningen på KM 2010

Två dagar in på inne-km 2010 har ett flertal förluster radat upp sig. Redan på fredagen gick som bekant Samer Kasskawo ut mot Ufuk Caglayan. Samer tanka i två raka (2-6, 4-6). En missnöjd Kasskawo lät meddela att han inte var "up to par" just denna dag men att Caglayan gjorde en stabil insats.

På lördagen klev både Peter Gustavsson, Andreas Agdestein och Geroge Konstantinidis in i handlingen. Peter mötte fjärdeseedade Björn Ekström i vad som till en början verkade bli en ganska behaglig resa för Peter. Vid 2-0 i första hände dock något. Av allt att döma smög lite osäkerhet in i bilden för Gustavssons del allt medan Björn kom in mer och mer i matchen. 6-2, 6-2 till Björn Ekström blev resultatet i en match som inte alldeles omöjligt hade kunnat gå åt andra hållet.

För Andreas del stod Oskar Mared för motståndet. Inte mycket att tillägga. 6-2, 6-2 på runt knappa timmen. Inget direkt skönspel i en match där ingen verkar ha kommit upp till standard. Matchen avslutades till exempel med två dubbelfel från undertecknad spade. Sorry Micke.

Sist ut under lördagen var då Konstantinidis mot Johan Sandberg. Inga ögonvittnen till den här matchen men en telefonare efteråt gjorde gällande att Geroge var hyfsat nöjd med delar av matchen men att det inte räckte till idag. 6-0, 6-1 med ett löfte om att börja matchträna mer från Konstantinidis.

Dag tre, söndag, innehåller dubbelspel för Agdestein/Gustavsson som då tar emot Wedin/Wedin. En viss Rafael Gonzales kliver även in i KM samt bekanta ansikten som Muttala/Skrzeczynski och Wellebring/Kuscu. Det blir en dag på hallen helt enkelt.

Inga kommentarer: