2010-05-10

STK vs. Huddinge TK 4 - 0



Så var då äntligen uteserien igång och STKs herrar premiärspelade hemma i söndags mot gästande Huddinge TK. STK kom till spel med Peter, Patrik och Svensson där Peter och Patrik bildade dubbelpar i Kristian Ekelands frånvaro. Courtside var dessvärre inte på plats pga andra uppdrag ute i tennisvärlden.

Peter inledde enligt rapport lite lojt och förlorade första set men rullade sedan igång och det skulle egentligen inte ha varit några konstigheter. I super-tiebreaket hade Krabban 8-4 men fick lite små-gren och tappade upp till 8-8 innan han stängde matchen.

Wallebring visade samma leveranskapacitet och stabilitet som vi är vana att se på Landsvägen 67 och släppte bara lite tröstbollar till sin motståndare.

Svensson rapporteras ha varit väldigt nöjd med sin match och Huddinge avslutades således med en nolla i protokollet efter singlarna.

Ekeland, som dock är med och tränar med laget, har ju aviserat att han troligen inte kommer spela under utesäsongen i år vilket föranledde att Peter och Patrik jobbade ihop under söndagen. 6-2, 6-4 är inte mycket att säga om och årets först 4-0 seger va ett faktum.

STK sitter bara med två hemmamatcher i årets ute-serie, se till att komma ner och stöjda laget, spelschemat finns inbakat i kalendariumet här på bloggen.


1 kommentar:

RaffeGonzalez sa...

Starkt jobbat!

Herrlaget är en källa till inspiration åt oss yngre spelare...Tack!