2010-05-11

Stockholm TK Lag 2 vs. STK H35 0 - 3Våra kära H35or har även dom dragit igån uteserien och fick sig en riktig näsbränna av Stockholms TK på Hagas röda grus i förra veckan i den första omgången. Gonzalez fick två bagels av bagare Hagstrand i årets kortaste match och Hasse kom ut ur "the kill house" med 5 game.

Strömberg/Gustavsson bildar numer dubbelpar i H35 laget men kunde inte stoppa Stockholm från att nolla våra hjältar i första omgången.

Vi måste tro att H35 laget plockar upp nivån här och gör lite skada redan i nästa match. Innesäsongen som man slutade med en vinst var lagets första och tror att det kommer att gå bättre och bättre under 2010.

Nu till lördag kommer Strömberg/Gustavsson tillbaka som dubbelpar och vi kommer garanterat se stora insatser på singelsidan. Väl mött i hallen på lördag klocka 10:00.

3 kommentarer:

RaffeGonzalez sa...

För er som speciellt följer dubbelparet Strömberg/Gustavsson så måste jag göra er besvikna - det blir Gonzalez/Nyström i dubbeln. I övrigt så kan jag inte komma med några som helst bortförklaringar till det som helt korrekt beskrivits årets kortaste match. Usch. Blä. Tur att man åker till Kroatien den 22 maj för att vässa grus-formen.
/Lagledarn

PG sa...

Vi tackar för den klargöringen inför helgens drabbning.

Kroatien... glassigt.

Andreas sa...

Saknat rapporteringen, att läsa om serierna. Härligt att de är tillbaka!