2009-06-08

Vi bugar inför kung Roger

Vi har alla väntat. Nu är det avgort. Federer är den störste spelaren genom tiderna. Extra bra känns det att en svensk va med och såg till att det blev så. Robin hade aldrig en chans mot Roger i söndagens final på ett regnigt Roland Garros, Federer spelade, enligt mig, en perfekt taktisk match. Robin fick inte många chanser att hitta rytm och styra spelet, Federer plockade sönder honom totalt. Vinklade bollar, stopp bollar och den härliga backhand slicen gjorde grov jobbet.

14 Grand Slams, hoppas formen håller och det blir en 15e i Wimbledon och att han slutar året som etta igen. Nadal vill jag inte se i en final igen förrän till hösten. Varför inte Robin och Federer i final igen i London den 5e Juli? Skulle det vara helt omöjligt? 

Robin kliver upp på en 12e plats i rankningen, vi har en top-10 svensk om han bara rider på vägen och gör bra ifrån sig innan och under Wimbledon, skulle kännas så härligt med en stadig svensk i top-10. Hatten av till Norman återigen, whatever he is doing it is working!

Shit va sugen jag är på att lira nu!

P.s Tycker fortfarande att Robin skall ha bragdguldet. d.s

Inga kommentarer: